Condicions de devolució

No s’acceptaran devolucions dels següents productes, tal com estableix el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries:

 1. La prestació dels serveis, una vegada executat el servei, quan s’hagi iniciat l’execució, amb el consentiment previ i exprés del consumidor i usuari i amb el reconeixement per la seva part que és conscient que, un cop finalitzat el contracte ha estat completament executat per l’empresari, haurà perdut el seu dret de desistiment.
 2. El subministrament de béns o la prestació de serveis el preu dels quals depèn de les fluctuacions en el mercat financer que l’empresari no pot controlar i que pot ocórrer durant el període de desistiment.

 3. L’oferta de mercaderies personalitzades segons indicacions de consumidor i usuari.

 4. El subministrament de béns que puguin deteriorar ràpidament o caducar.

 5. El subministrament de béns segellats que no siguin aptes per a la devolució per motius de salut o higiene i que hagin estat desprecintats o manipulats després del lliurament.

 6. El subministrament de béns que després del lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s’han barrejat inextricablement amb altres béns.

 7. La provisió de gravacions de so o vídeo segellat o programari segellat que ha estat desprecintat pel consumidor i usuari després del lliurament.

 8. La provisió de continguts digitals que no es faciliten en un suport material quan l’execució hagi començat amb el consentiment previ i exprés del consumidor i usuari amb el coneixement de la seva part que, per tant, perd el seu dret de desistiment.

Gestió de la devolució

 • Tots els productes han de ser retornats en el seu embalatge original i condicions, en perfecte estat i protegits, evitant adhesius, segells o cintes adhesives directament sobre la superfície o embalatge de l’element. En cas contrari, NIEMON es reserva el dret de rebutjar la devolució.
 • Un cop hagis completat i enviat el formulari de devolució, rebràs les instruccions per enviar-nos a les nostres instal·lacions al teu correu electrònic. Hauràs d’enviar els béns sense demora, en un termini màxim de 14 dies des que ens informis del teu desig d’exercir el dret.
 • Les despeses de transport causades per la devolució seran a la seva costa. Vostè és lliure de triar i buscar a l’agència que millor s’adapti a les seves necessitats o li ofereixi les tarifes més competitives. No obstant això, pot realitzar una estimació de costos:
 • Un cop rebudes i verificades que les mercaderies estiguin en perfectes condicions, es tramitarà la devolució de l’import. Li reemborsarem el pagament rebut per la seva part de l’article retornat, descomptant en aquest cas els costos de la recollida si es sol·licita. Farem el pagament en un termini màxim de 14 dies naturals des del moment en què exerceixi el seu dret de desistiment. Fins que rebem la mercaderia podrem retenir la devolució.
 • En cas de devolució de productes amb regal o promoció, serà obligatori la devolució íntegra (Pack complet o article + obsequi) per procedir a la devolució.